SilverMAXpen je proizvod namenjen za brzu i efikasnu sterilizaciju vode za piće. Zasnovan je na principima koje je razvio nemački prof. dr. Alvaro Afonso i detaljno obradio u patentu DE 102 11 722 i drugim primenama. Mi smo jedini zvanični i autorizovani zastupnici gore pomenutog patenta i minijaturizovali smo i optimizovali kompletnu potrebnu elektroniku.

NBINAT SilverMAxPen 02

SilverMAXpen je ergonomski oblikovan uređaj veličine olovke koji za napajanje koristi jednu standardnu bateriju od 6V. Jednostavnim uranjanjem SilverMAXpena u čašu od 2dl vode elektronski sistem se automatski uključuje i u narednih 75sec oslobađa srebrne jone sa moćnim dezinfekcionim dejstvom.

Želeli bi smo da napomenemo da srebrni joni, generisani u vodi, ovim čisto elektronskim procesom pokazuju visoku aktivnost poznatu u nauci kao Brownian-ovo kretanje koloidnih čestica. Dalje, kako stoji u literaturi, srebrni joni se niti talože u ljudskom organizmu niti su štetni za ljudski organizam. U prilog ovome govori i činjenica da srebrni nakit koji u kontaktu sa ljudskom kožom oslobađa izvesnu količinu srebrnih jona ne škodi organizmu čak ni posle dužeg vremena nošenja. 

NBINAT SilverMAxPen 01 NBINAT SilverMAxPen 04 

SilverMAXpen može da očisti pijaću vodu od velikog broja mikroba štetnih po ljudski organizam. Pijaća voda, tretirana SilverMAXpen-om, zbog velike koncentracije srebrnih jona, ima nepromenjen ukus i neznatnu beličastu boju. 

NBINAT SilverMAxPen 05

Veoma smo ponosni na rezultate testiranja koja su obavili vodeći instituti kao što je «Zentrum der Hygiene» , Institut fuer Hygiene und Umweltmedizin, direktor Prof. Dr. Med. R. Schubert, Universitet u Frankfurt, Nemačka i «Analytis» GmbH, Nemačka. Dobili smo i zvanične certifikate ekspertiza za naš sistem dezinfekcije kontaminirane pijaće vode. 

NBINAT SilverMAxPen 06

Cilindričan oblik   L=127mm  d=17mm

Kućište je napravljeno od tvrde plastike sa staklenim nitima koje izdržava pritisk i do 300kg!

Elektrode su napravljene od čistog srebra 99,99%. 

Ako vam je potrebna bilo koja dodatna informacija slobodno nas kontaktirajte!!!

Tel: +381 61 179 38 22SRBIJA, Kragujevac, ul. Milice Miljojković 2

Copyright © 2024 NB I.N.A.T. by NB I.N.A.T.